Lehúzott félsertés
Friss, szép, minőségi

A lehúzott félsertés az egyik legnépszerűbb termékünk. A magas színvonalú, precíz megmunkálás kiemelten fontos, mert a félsertésnél ránézésre megmondható, milyen minőséggel állunk szemben. 
A félsertés lényegében az, aminek mondja magát: egy bőr nélküli fél sertés, amelyről le van húzva a szalonna, körkéssel tisztítva van, húsa szép, egyenletes felületű. 

A henteseknek is jó ez: a sokkolás nélküli, lassú hűtés miatt a hús nem ereszt levet a pultban, megtartja a színét, és több napig megőrzi minőségét. Így a hentesnél kevesebb selejt termelődik, és nagyobb eséllyel tudják megfelelő árban eladni a teljes mennyiséget. 
Igény szerint bontva és csontozva is tudjuk szállítani.

További termékeink

Bőrös félsertés, bőrös süldő

A legegyszerűbb félsertés-fajta: megtisztított, kettéhasított félsertés, melynek testüregéből mindenféle zsiradékot eltávolítottunk. Mivel jó minőségű, magas színhússzázalékú sertésekkel dolgozunk, a féltesteket borító szalonna nem vastag.  A bőrös félsertés átlagsúlya 40-43 kg, a süldőé 28-32 kg. 

Részletek »

Nyesedék

A lehúzott félsertés előállítása során, a kabátszalonna levétele után a zsiradékot körkéssel távolítjuk el. Az így keletkezett termék a nyesedék, melyben a hús-zsír arány 30-70 %.

Részletek »

Apróhús

A félsertés megmunkálása, illetve a bontás és csontozás közben mindig vannak húsdarabok. Az apróhús hús-zsír aránya igény szerint 70-30% vagy 80-20%.

Részletek »

Belsőségek

A különféle belsőségek, a máj, a szív, a nyelv, a vese, a lép, a tüdő és a velő külön csomagolva rendelhetőek.

Részletek »

Sertésfej

Igény esetén sertésfej is rendelhető. A megfelelően tisztított és megmunkált sertésfejet is külön csomagolva kínáljuk. 

Részletek »

Kabátszalonna

A lehúzott féltest megmunkálásakor keletkezik. A kabátszalonna 1-3 cm vastag, és igény szerint daraboljuk, bőrkézünk, vagy munkáljuk tovább bőrkézve vagy anélkül tokaszalonnára, hasaszalonnára, vagy zsírszalonnára.

Részletek »

Természetes belek

A tisztított, szakadásmentes gyomor, vékonybél, vakbél, hólyag, vastagbél és kuláré részeket sózva, töltésre készen rendelhetik meg. 

Részletek »

Adja le rendelését, tájékozódjon termékeinkről és vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!