Apróhús
Ugyanúgy értékes, ugyanúgy jó

Az apróhús a II. rendű húsrészekhez tartozik, és a csontozáskor vagy nagyobb húsrészek megformázásakor leeső húst jelenti. Kiváló alapanyag darált húsnak. 

További termékeink

Lehúzott félsertés

Cégünk specialitása és legnépszerűbb terméke. Átlagsúlya 30 kg.  A kabátszalonna levétele után a féltestről körkéssel távolítjuk el a rajta maradt zsírt, egészen a húshártyáig.

Részletek »

Bőrös félsertés, bőrös süldő

A legegyszerűbb félsertés-fajta: megtisztított, kettéhasított félsertés, melynek testüregéből mindenféle zsiradékot eltávolítottunk. Mivel jó minőségű, magas színhússzázalékú sertésekkel dolgozunk, a féltesteket borító szalonna nem vastag.  A bőrös félsertés átlagsúlya 40-43 kg, a süldőé 28-32 kg. 

Részletek »

Nyesedék

A lehúzott félsertés előállítása során, a kabátszalonna levétele után a zsiradékot körkéssel távolítjuk el. Az így keletkezett termék a nyesedék, melyben a hús-zsír arány 30-70 %.

Részletek »

Belsőségek

A különféle belsőségek, a máj, a szív, a nyelv, a vese, a lép, a tüdő és a velő külön csomagolva rendelhetőek.

Részletek »

Sertésfej

Igény esetén sertésfej is rendelhető. A megfelelően tisztított és megmunkált sertésfejet is külön csomagolva kínáljuk. 

Részletek »

Kabátszalonna

A lehúzott féltest megmunkálásakor keletkezik. A kabátszalonna 1-3 cm vastag, és igény szerint daraboljuk, bőrkézünk, vagy munkáljuk tovább bőrkézve vagy anélkül tokaszalonnára, hasaszalonnára, vagy zsírszalonnára.

Részletek »

Természetes belek

A tisztított, szakadásmentes gyomor, vékonybél, vakbél, hólyag, vastagbél és kuláré részeket sózva, töltésre készen rendelhetik meg. 

Részletek »

Adja le rendelését, tájékozódjon termékeinkről és vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!