Belsőségek
Finom és tele tápanyaggal

A belsőségek a II. rendű húsrészekhez tartoznak. Belsőségnek számít a fejvelő, a nyelv, a szív, a tüdő, a lép, a máj és a vese. Nemcsak ízletesek, de igen hasznosak is az az emberi szervezet számára, mert magas a fehérjetartalmuk, de kevésbé zsírosak, mint a hús. 

További termékeink

Lehúzott félsertés

Cégünk specialitása és legnépszerűbb terméke. Átlagsúlya 30 kg.  A kabátszalonna levétele után a féltestről körkéssel távolítjuk el a rajta maradt zsírt, egészen a húshártyáig.

Részletek »

Bőrös félsertés, bőrös süldő

A legegyszerűbb félsertés-fajta: megtisztított, kettéhasított félsertés, melynek testüregéből mindenféle zsiradékot eltávolítottunk. Mivel jó minőségű, magas színhússzázalékú sertésekkel dolgozunk, a féltesteket borító szalonna nem vastag.  A bőrös félsertés átlagsúlya 40-43 kg, a süldőé 28-32 kg. 

Részletek »

Nyesedék

A lehúzott félsertés előállítása során, a kabátszalonna levétele után a zsiradékot körkéssel távolítjuk el. Az így keletkezett termék a nyesedék, melyben a hús-zsír arány 30-70 %.

Részletek »

Apróhús

A félsertés megmunkálása, illetve a bontás és csontozás közben mindig vannak húsdarabok. Az apróhús hús-zsír aránya igény szerint 70-30% vagy 80-20%.

Részletek »

Sertésfej

Igény esetén sertésfej is rendelhető. A megfelelően tisztított és megmunkált sertésfejet is külön csomagolva kínáljuk. 

Részletek »

Kabátszalonna

A lehúzott féltest megmunkálásakor keletkezik. A kabátszalonna 1-3 cm vastag, és igény szerint daraboljuk, bőrkézünk, vagy munkáljuk tovább bőrkézve vagy anélkül tokaszalonnára, hasaszalonnára, vagy zsírszalonnára.

Részletek »

Természetes belek

A tisztított, szakadásmentes gyomor, vékonybél, vakbél, hólyag, vastagbél és kuláré részeket sózva, töltésre készen rendelhetik meg. 

Részletek »

Adja le rendelését, tájékozódjon termékeinkről és vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Írjon nekünk, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!